Kanker.nl

Doe jij mee aan de proeftuin van Kanker.nl?

Kanker.nl zoekt nog steeds deelnemers voor in de proeftuin. De proeftuin is een besloten omgeving waar de mogelijkheden van Kanker.nl uitgebreid getest worden. Na afloop van deze periode, in april 2013, wordt Kanker.nl gelanceerd. Wil jij als (ex-)patiënt of naaste ons helpen om als een van de eerste gebruikers het platform Kanker.nl in de proeftuin te testen? Meld je dan aan! Stuur een mail naar proeftuin@kanker.nl.

Wat is Kanker.nl?
Kanker.nl is een digitaal platform over kanker, waar je alles kunt vinden.  Betrouwbare informatie op maat, ervaringen van anderen die geraakt zijn door kanker en de mogelijkheid om hen online te ontmoeten…
In april 2013 wordt deze website gelanceerd. De voorbereidingen hiervoor zijn nu in volle gang. Het team KankerNL heeft jouw hulp hier dringend bij nodig!

Wat is de proeftuin?
Sinds 20 december 2012 is de proeftuin geopend! De proeftuin is een besloten omgeving waar de mogelijkheden van Kanker.nl uitgebreid worden getest. Voor het testen in de proeftuin nodigen we onder andere (ex-)patiënten, naasten, zorgverleners en patiëntenorganisaties uit. De proeftuin is geopend van december tot april 2013. Wanneer alles naar tevredenheid is getest, wordt Kanker.nl vervolgens eind april 2013 gelanceerd.

Aanmelden
Wil jij ook helpen Kanker.nl te testen? Meld je dan aan voor de proeftuin! Stuur een mail met je voor- en achternaam naar proeftuin@kanker.nl met de melding dat je mee wilt doen aan de proeftuin. Lees hier meer informatie over de proeftuin.

Meer informatie is ook te vinden op http://www.kanker.nl/werkmee/home