­De beleving van anderen

Magda Vlasblom (biografisch coach)
Alweer enige jaren geleden heb ik Anne leren kennen als stagiaire bij de cursus biografie/levensloopkunde. Als ze binnenkomt straalt ze altijd optimisme uit waardoor ze een positieve invloed heeft op anderen. Ze heeft mij geraakt door haar oprechte warme belangstelling en echt willen weten wat de ander bezig houdt.
Ze laat je merken dat ze begaan is met iemand en tegelijkertijd is ze in staat de ander ruimte te geven. Bij haar krijg je het gevoel dat je mag zijn die je bent. Ze heeft respect voor de ander en het anders zijn.
Je kan je bij haar in goede handen voelen.

Mart van Gaalen
Het sterven van mijn vader en het gebeuren eromheen is voor mij nog steeds surrealistisch, zoals het toen eigenlijk ook was. Omdat ik degene was die toen in korte tijd veel moest regelen, heb ik deze fase voor mijn gevoel vrij nuchter beleefd.
Het was daarbij zonder meer fijn om dat contact met jou gehad te hebben, in de zin dat jij wist waar het over ging en wat er moest gebeuren. Dat was met de uitermate complicerende factor ‘Frankrijk’ erg prettig. Je deed dat op een in ieder geval voor mij prettige wijze, informatief, nuchter maar ook betrokken.

Erik Bos (oprichter Libre Foundation)
Eén van Anne’s grootste kwaliteiten is dat ze onvoorwaardelijk kan afstemmen op de ander. Als ik met haar praat, is het allerfijnste dat álles er mag zijn. Ik ken niemand anders die zo toegewijd is om er te zijn voor een ander in zijn of haar laatste dagen. Ze support de vechters die nog niet van opgeven weten, ze steunt de berusters in hun wens om de wereld in vrede te verlaten.

Mevrouw Dag van de Mantelzorg
‘Het was een geluk dat je er was. Mijn man heeft genoten en het heeft mij rust gegeven. Rust en ontspanning en dat had ik nodig, nu kan ik weer meer aan. Het was heerlijk…. ja dat is het woord. Voor mijn man én voor mij. Zonder jou had ik niet kunnen gaan.’